Ігор Кондратюк Журналіст

«Бізнес на крові». Петиція про заборону концертів російських артистів

Ще свіжі спогади про скандал з виступом Валерія Меладзе на Atlas Weekend
фото з відкритих джерел

Для багатьох українців досі незрозуміло, чому на восьмому році війни в Україні не заборонено гастролі російських артистів

Шановні!

Я створив петицію до Президента України за заборону концертів (гастролей, окремих виступів на фестивалях та корпоративах) російських артистів громадян країни-агресора.

Країни, яка в березні 2014го окупувала Крим, а пізніше розв'язала гібридну військову агресію. Ця війна забрала життя 14 тисяч громадян України, а мільйонам принесла поневіряння, змусивши жити в російській окупації, або вимушено стати переселенцем. Тому для мене дико і безчесно, що на 8му році війни в Україні НЕ заборонено гастролі російських артистів (як і будь-яку кооперацію з агресором, до слова!)

Людей, які вдають, що вони «внє палітікі», виступаючи при цьому в Росії перед вбивцями українців, а, приїжджаючи сюди перед їхніми жертвами. Переважна більшість російських артистів або відкрито підтримують агресію Кремля і імперську істерику під назвою «кримнаш», або відвідують окупований Крим, порушуючи українські закони, або тихо мовчать, тобто по суті теж підтримуючи війну з Україною. Дозволяти їм виступати в Україні до повернення Криму та контролю за східними кордонами це нонсенс і колаборація з агресором.

Як любив казати нинішній президент України В.Зеленський «бізнес на крові». Я вимагаю припинити цей бізнес. В світі майже 200 країн. Нехай до нас їздять з концертами мирні люди, а не глашатаї вбивчого «русского міра»!

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: