Антін Мухарський Український митець, письменник, шоумен

Дякую росіянам, що став українцем

Єдине, що може дійсно правдиво протистояти росіянам – свідомий, жорстокий, виважений та послідовний український націоналізм

ФБ спитав: що у вас на думці? І я оце зненацька подумав: українцем я став саме завдяки росіянам.

Наглі, хамовиті, брехливі, понтовиті вони знімалися разом зі мною в серіалах, крутилися десь поруч на «Інтері». Я спостерігав за їхніми вульгарними самками на відпочинках, за їхніми опухлими, збуханими рилами в літаках. Манірних і пихатих їх завжди було повно у сучасному мистецтві.  Нині я бачу їх галасливих, скандальних понтовитих і тисячу раз брехливих  в різних шоу на медведчуківських каналах.

Так от: я став українцем саме тому, що НЕ ХОЧУ БУТИ СХОЖИМ НА РОСІЯН! І це єдине за що я їм хочу подякувати у річницю Майдану!!! Бо Майдан перед усім був АНТИРОСІЙСЬКОЮ революцією, що нарешті дозволила нам  переломити свою приреченість жити в орбіті «русскаго міра».

Останні 7 років головною темою на всіх росТБ була і лишається Україна. І це прекрасно!!! Бо це ми, нарешті, вибравшись із свого рабського, радянськооо стану занурюємо їх всіх від Брєста до Пєтропавловска-Камчатскаго в наш УКРАЇНСЬКИЙ СВІТ!

П.С. А ще росіяни - люті націонал-хвашисти на глибинно народному та державному рівнях. Єдине що може їм дійсно правдиво протистояти – свідомий, жорстокий, виважений та послідовний український націоналізм. Бажано буржуазний! Бо російська ідентичність тяжіє до соціалізьму як і малоросійська, доречі. В той час як українець – це суто буржуазний конструкт!!!

Всім гарного дня)))

СЛАВА УКРАЇНІ!!!

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: