Остап Дроздов Журналіст

Скільки коштуватиме вбити Путіна?

Російського диктатора ненавидить величезна кількість людей
фото з відкритих джерел

Світ втрачає колосальні кошти через російську агресію

Один трильйон доларів.

Стільки Європі коштує путінська війна лише в частині здорожчання енергоносіїв. Один трильйон доларів європейські уряди витратили на перекривання різкого стрибка цін на енергоносії.

А я собі згадав про спецоперацію Спис Нептуна. Так називалося розроблене ЦРУ вистеження і вбивство попередника Путіна, теж терориста №1 Усами бен Ладена. Його грохнули в далекій пакистанській пустелі. Було задіяно лише 79 спецназівців та один дресований пес. Американська розвідка змогла навіть створити 3D-візуалізацію будинку, в якому переховувався терорист. А також кількість його співмешканців, ба навіть їхній зріст і стать.

Сума, витрачена на супутникове стеження й підготовку нальоту на особняк бен Ладена, не співмірна з трильйоном доларів збитків, які цілий континент зазнає від одного лисого дурня. Суто з калькуляторних міркувань набагато дешевшою була би спецоперація з умовною назвою Спис Бункера. Тисячократно дешевше й релевантніше було б допомогти побачитися декому з Кобзоном, аніж потерпати сумами з 12 нулями.

Читайте також:

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: