Петро Порошенко П'ятий президент України

Своєю кров’ю і потом ЗСУ рятували нас з літа 2014 року

Українське мистецтво війни вже вивчають в усіх військових академіях світу
фото: ЗСУ

У ці дні вирішується – чи буде існувати Україна і чи буде жити її народ

Життя кожного з нас в руках Збройних Сил України. Від мужності, майстерності, самовідданості солдат і офіцерів залежить абсолютно все – від тепла і світла в наших домівках до позиції наших міжнародних партнерів.

Своєю кров’ю і потом ЗСУ рятували нас з літа 2014 року, і ми про це ще тоді говорили, хоч не всі нас чули. Хтось закликав «просто перестать стрелять». Але ми робили все для зміцнення наших Збройних Сил. Час показав, хто був правий.

ЗСУ врятували нас у найважчі дні лютого, здобули славетні перемоги під Києвом, Харковом, Херсоном, на просторах Чорного моря і в повітрі над нашою країною. Українське мистецтво війни вже вивчають в усіх військових академіях світу. А ще вони радикально змінили розуміння України в усьому світі. Нація, що має таких лицарів, впевнено займає належне їй місце в світовій політиці, історії та культурі. Вчорашні скептики прибувають до Києва, щоб визнати – Україна необхідна Об’єднаній Європі, бо ЗСУ є ключовим елементом європейської безпеки.

Тому День Збройних Сил України – це не просто професійне свято. Це велике державне свято на честь тих, хто врятував нашу державу і тепер її уособлює. У цей день, як і кожного дня, кожному українцеві правильно словами, а головне – справами привітати наших захисників.

Ми пишаємося вами, дорогі наші воїни, непохитні жінки і чоловіки у лавах ЗСУ! Слава вам і низький уклін, нехай Господь береже вас на дорогах війни і дарує перемогу і мир вам і всьому нашому народу!

Читайте також:
Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: