Роман Шрайк Журналіст

Чи впорається світ із ядерним ультиматумом Кремля

Путін психологічно готовий на все, аби не зазнати принизливої ​​поразки
фото з відкритих джерел

Путін будував плани щодо захоплення нашої країни з 2005 року

Якщо цікавить моя думка, то так, я вважаю, що Путін «може бахнути».

Саме тому я ще з весни надавав таке значення моменту, коли російська армія почне відступати і Путін зрозуміє, що справа труба.

Припускав, що це станеться після звільнення Херсона, але неофюрер здетонував раніше.

Мене завжди бавила теза російської опозиції, що вторгнення в Україну сталося задля підвищення рейтингу Путіна перед виборами-2024. Який нафіг рейтинг? Які з біса вибори?

Україна носить для автократа, що збожеволів, сакральну цінність, він будував плани щодо захоплення нашої країни з 2005 року. Спочатку економічними та політичними методами, а потім і військовими. І щоразу все зривалося.

Я вважаю, що зараз уже Путін психологічно готовий на все, аби не зазнати принизливої ​​поразки. Аж до застосування тактичної ядерної зброї.

Жодних моральних обмежень у нього немає. Обсмикнути його можуть лише сильні світу цього – насамперед США. Вони повинні дати зрозуміти Путіну, що і йому та Росії настане кінець, якщо тільки рука смикнеться до кнопки.

Крім того, Путін має повірити в цей сценарій, а враховуючи, що й у масштабні санкції та поразку від української армії він не вірив до упору, це може бути не так просто.

Тому наступного тижня, коли в Кремлі оголосять про анексію, Путін може подати знак, як він намагатиметься уникнути остаточного розгрому в Україні – лише за допомогою мобілізації або дійде до явного ядерного ультиматуму.

Але для нас нічого не змінюється. Це наша земля, і ми її продовжуватимемо відвойовувати, спираючись на допомогу союзників та ігноруючи терористів.

Тим більше, що загрози вже вийшли на рівень, на якому їм мають протистояти не ми, а найбільші держави світу. Упевнений, що вирішенням цих загроз зараз займаються на найвищому рівні.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: