Сергій Тихий Журналіст

Перемога! «Азов» змусив Путіна визнати, що нацисти – це Росія

Україна і українці – символ свободи для світу на усе 21 століття

Однозначна і моральна, і військова перемога

Дивне відчуття від того, що відбувається в Маріуполі. З одного боку, це – так, здача в полон, але з іншого перемога.

Однозначна і моральна, і військова перемога. Майже три місяці безпрецедентної в світовій історії оборони, 6 тисяч знищених ворогів, безцінний час виграний ЗСУ для організації оборони і контрнаступу, а МО І МЗС – для забезпечення потоку підтримки з усього світу. Це Київ, Чернігів, Суми, Харків, Миколаїв, Одеса, які не схилили голови. Це – Україна і українці – як символ свободи для світу на усе 21 століття.

І тому весь світ слідкуватиме за тим, щоби жодна волосина не впала з голови українських героїв, де б вони не знаходились. І тому ще це Перемога, бо пророче співпало зі вчорашньою заявою пуйла на ОДКБ. Мовляв, у нього немає питань до вступу Фінляндії та Швеції в НАТО. І цим він визнав, що єдиною метою злочину 24.02.2022 було садистичне бажання знищення України і українців. То хто нацист після цього?

А сталося це завдяки народу України, ЗСУ І, насамперед, героям, захисникам Маріуполя.

Вічна пам'ять і слава загиблим! Загоєння зраненим! Зброї в руки живим – нам, нашим по обидва боки фронту! Тепер – добити рашистську гадину!

Читайте також:
Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: