Віктор Небоженко Політолог, соціолог

Путіна підштовхують до втечі

«Путін може легко змінити свою зовнішність»
фото з відкритих джерел

На шляху Росії до поразки у війні з Україною оточення Путіна має три напрямки

Захід запустив серйозну кампанію у ЗМІ про те, куди може втекти Путін та його оточення після поразки путінської Росії у війні з Україною. Якщо Путін ненароком зникне з політичного небосхилу Росії, то його наступникам буде набагато легше списати на нього всі свої гріхи, як, свого часу, вчинив Хрущов зі Сталіним. Це буде зрозуміло як поганим, так і «хорошим росіянам», тим більше це влаштує і Захід.

Насправді, на шляху Росії до поразки у війні з Україною оточення Путіна має три напрямки.

Перший напрямок – покаятися або мужньо покінчити життя самогубством, як це зробили представники японської еліти в 1945 році, або втекти в тайгу, Алтай, Сибір, перетворившись на гнаних усіма пустельників.

Другий напрямок – піти на співпрацю із Заходом, здати «тушку» Путіна переможцям і після смерті чи суду над Путіним потрапити під дію американського закону про захист свідків, поміняти зовнішність, документи особистості та осісти десь у Нікарагуа чи ПАР.

Третій напрямок стосується найголовнішого злочинця – Путіна. Путін відчайдушно чинитиме опір долі Каддафі чи Чаушеску. Він лише майор-чекіст, який випадково опинився на вершині російської влади. Путін не буде мужньо відстрілюватися, доки не закінчаться патрони і не вип'є отрути як Гітлер. Він спробує втекти, зникнути з поля зору слідчих за допомогою ФСБ або «Вагнера» Пригожина. Це і є його основний хитрий план особистого порятунку після війни – розв'язати страшну війну, затягнути Росію в катастрофу, але уникнути будь-якою ціною правосуддя і справедливого покарання.

Маючи величезні гроші, міжнародну мережу російських шпигунів і досвід педофіла Путін може легко змінити свою зовнішність, ім'я і стать, але він не зможе позбутися свого поганого здоров'я і віку. Зате він зможе стати першим у світі старим-трансвеститом і ховатися десь у нетрях, фавелах Бразилії і розважатися на знаменитих бразильських карнавалах, поки Росія корчиться в конвульсіях.

Читайте також: 

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: