Віталій Кулик Політичний експерт

Від'ємне Сальдо одного колаборанта

Володимир Сальдо вирішив обрати сторону окупантів
фото з відкритих джерел

Доля зрадників завжди була сумною

На днях мені подзвонив знайомий з Херсону. Колись він був при посадах в області (за Ющенка), знає багатьох і спілкується з різними людьми.

Розказав ось таку історію: Коли Сальдо запропонував окупантам свої послуги та став формувати якусь окупаційну «адміністрацію» він розповідав, що москалі вбухають купу бабла в регіон, і всі хто стане на їх бік отримають не лише «конфісковане» майно і бізнеса, а й сядуть на потоки «федерального бюджету».

Але сталося трохи не так... Їм дійсно вдалося щось урвати з майна та бабла місцевих, але ось з «федеральним баблом» вийшов облом.

По-перше, цими грошима розпоряджаються російські призначенці. Вони визначають хто виконуватиме роботи. Пилять бабло вони, а не люди Сальдо. Окрім того, з самого Сальдо вимагають «ізискать рєзєрви» щоб закрити ті чи інші «дірки» фінансування:) Наприклад, гуманітарку, яку він роздавав в Скадовську Сальдо купував за власні гроші, інакше йому обійцяли «проблеми», як ті що виникли у дружини Губарєва (місяць тому її затримували за «корупцію» фсбшники).

По-друге, Сальдо ловлять наші партизани. І повільно таки до нього підбираються. Вчора у Скадовську підірвали авто відомого «смотрящєго» за таможнею та зама Сальдо по окупаційній адміністрації – Віталія Булюка.

По-третє, Сальдо може в якийсь момент стати зовсім не потрібним окупантам і йому влаштують ДТП як з Стрємоусовим.

Читайте також: 
Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: