Підлітки на Житомирщині ледь не до смерті забили неповнолітню дівчину через 500 гривень

Підлітки на Житомирщині ледь не до смерті забили неповнолітню дівчину через 500 гривень

Місцеві жителі бачили, як били 17-річну дівчину, але поліцію не викликали

На Житомирщині компанія з двох хлопців та двох дівчат прийшла додому до своєї знайомої, звинуватила її в боргових зобов’язаннях і почала бити просто на очах матері та вітчима. Потім витягли надвір, а вже ранком постраждалу, майже мертву, знайшли в іншій частині села. Про це передає ТСН.

О 7:00 ранку жінка дорогою на електричку помітила під деревом дівчину, яка лежала непритомна, накрита чорною курткою. Медики діагностували у постраждалої відкриту черепно-мозкову травму та здивувалися, що людина в такому стані цілу ніч пролежала на вулиці і не вмерла. «Дівчинка поступила у вкрай важкому стані, в агонії, без свідомості, не визначалися показники тиску, температура низька, загальне переохолодження», - розповів завідувач відділенням реанімації Малинської ЦРЛ Руслан Єщенко.

Після операції дівчина так і не прийшла до тями. Медики повідомили про інцидент поліції, щоб там встановили її особу, і вже за годину правоохоронці з’ясували, що це 17-річна жителька Малина Олена Жураховська. Швидко стало відомо правоохоронцям і про конфлікт, що мав місце напередодні. Хоча батьки впевнені, що їхня донька до тих 500 гривень стосунку не мала. «Там невідомо, чи вони самі їх прогуляли, чи що. Там незрозуміло», - кажуть рідні.

Сусіди визнають, що бачили, як Олену били вже на вулиці, однак ніхто не втрутився та не викликав поліцію, бо боялися такої ж розправи. Одна з подруг, яка начебто била постраждалу, каже, що Олена сама падала та забила собі голову. У підсумку, дівчину просто залишили вмирати, і якби не випадкова перехожа, скоріш за все так і сталося б. Поліція вже допитала усіх, хто брав участь у побитті, але поки нікого не затримала. Слідство встановлює, хто саме з компанії вдарив дівчину так, що вона отримала відкриту черепно-мозкову травму.

Медики кажуть, що прогнози щодо стану дівчини невтішні: якщо вона і виживе, то, скоріш за все, залишиться калікою.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: