Смерть підлітка у Полтаві: поліція оголосила винагороду за відео ДТП

Смерть підлітка у Полтаві: поліція оголосила винагороду за відео ДТП
Поліція просить можливих свідків зафіксований на відео момент наїзду на дитину
Фото: Полтавщина

Поліція гарантує конфіденційність тому, хто надасть відео

Поліція Полтавської області оголосила грошову винагороду за відео дорожньо-транспортної пригоди 6 листопада минулого року у Полтаві, коли Наталія Саєнко на позашляховику збила 15-річного велосипедиста Артема Левченка, який 7 січня помер, не приходячи до тями. Про це повідомив прес-офіцер поліції області Юрій Сулаєв.

«Разом із представниками місцевої громади було прийняте рішення про винагороду у розмірі 25 тисяч гривень тому, хто надасть слідству зафіксований на відео момент наїзду на дитину (Артема Левченка) 6 листопада 2018 року. Це стосується як водіїв, які в цей момент могли рухатися із увімкненим відеореєстратором, так і перехожих, які можливо зняли цей момент на мобільний термінал», - написав він у Facebook.

Сулаєв додав, що поліція гарантує конфіденційність тому, хто надасть відео.

Як повідомляв «Главком», постраждалий підліток помер 7 січня, не приходячи до тями. 9 січня його поховали.

За фактом ДТП відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 КК України (ДТП, що спричинило смерть потерпілого) В разі доведення вини Наталії Саєнко, їй загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до восьми років. Відомо, що водій - власниця ресторанів TAU Poltava і Woka Poltava.

Під будівлею Полтавської обласної прокуратури відбувся мітинг з вимогою ретельного розслідування події. Також у вівторок, 8 січня, у центрі Полтави зібралося близько 100 мешканців, аби висловити підтримку родині 15-річного велосипедиста Артема Левченка, який помер у лікарні за два місяці після ДТП. Полтавці перекрили дорогу на «кільці» і вимагали пояснень від правоохоронців.

9 січня Жовтневий районний суд Полтави обрав для Наталії Саєнко, яка 6 листопада минулого року на позашляховику збила 15-річного хлопця, запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту терміном 60 діб.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: