Смертельний наїзд на прикордонника: суд обрав водієві запобіжний захід

Смертельний наїзд на прикордонника: суд обрав водієві запобіжний захід
Підозрюваному інкримінують посягання на життя працівника правоохоронного органу

Суд арештував водія, який вчинив смертельний наїзд на прикордонника

Ужгородський міськрайонний суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 2 місяці жителю Рахівського району, який збив на смерть прикордонника.

Про це в коментарі Укрінформу повідомила прес-секретар Ужгородського міськрайонного суду Надія Гейруш.

«На засіданні 18 листопада Ужгородський міськрайонний суд постановив обрати запобіжним заходом 34-річному жителю Рахівського району тримання під вартою без можливості внесення застави. Таким чином суддя задовольнив клопотання військової прокуратури», - сказала Гейруш.

Вона нагадала, що підозрюваному інкримінують вчинення злочину за ст. 348 ККУ (посягання на життя працівника правоохоронного органу).

Як раніше повідомляла Державна прикордонна служба України, пізно ввечері 15 листопада прикордонники відділу «Ділове» Мукачівського загону разом з прикордонниками Румунії викрили контрабандистів.

В ході пошуку причетних до оборудки осіб невідомий здійснив наїзд автомобілем «Ауді» на начальника відділу «Ділове». Військовослужбовця у важкому стані госпіталізували в лікарню.

Прикордонника, якого у Закарпатській області збили контрабандисти на автомобілі, прооперували. 

17 листопада прикордонник не приходячи до тями помер.

Зазначимо, у п’ятницю ввечері, 16 листопада, водій позашляховика «Мітсубіші Паджеро» проігнорував законну вимогу правоохоронців зупинитися і здійснив на них наїзд, чим створив загрозу життю та здоров’ю особовому складу прикордонного наряду відділу «Доманове» Луцького загону.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: