Суд залишив під вартою антимайданівця Топаза ще на два місяці

Суд залишив під вартою антимайданівця Топаза ще на два місяці

Гнат Кромськой на прізвисько Топаз

Наступне засідання суду призначене на 23 листопада

Київський районний суд Харкова продовжив запобіжний захід у вигляді утримання під вартою для антимайданівця Ігоря Кромського, відомого на прізвисько Топаз.

Про це «Інтерфакс-Україна» повідомили в прес-службі прокуратури Харківської області.

«Суд продовжив вивчати матеріали справи. Крім того, він продовжив утримання під вартою на 60 днів», - повідомили в прес-службі обласної прокуратури.

Наступне засідання суду призначене на 23 листопада.

Нагадаємо, 19 вересня Київський районний суд Харкова на засіданні продовжив на два місяці запобіжний захід у вигляді тримання під вартою антимайданівцю Гнату Кромському, відомому на прізвисько Топаз.

Гнат Кромськой підозрюється у скоєнні злочинів за ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 289 («незаконне заволодіння транспортним засобом»), ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 294 («участь у масових заворушеннях, що супроводжувалися погромами, підпалами та знищенням майна»), ч. 1 ст. 110 («посягання на територіальну цілісність України») Кримінального кодексу.

Нагадаємо, харків'янин Гнат Кромськой був членом охорони «Антимайдану» в Маріїнському парку в Києві. Став відомий за позивним «Топаз» після появи в мережі Інтернет відео, знятого в таборі «Антимайдану».

Крім того, слідству стало відомо, що він брав участь у захопленні будівлі Харківської ОДА 1 березня 2014 року, а також брав активну участь у масових заворушеннях навесні 2014 року.

Як повідомлялося, раніше антимайданівець «Топаз» оголосив голодування через умови утримання в СІЗО.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: