У «Новій пошті» запевняють, що ГПУ не виявила порушень під час обшуків в компанії

У «Новій пошті» запевняють, що ГПУ не виявила порушень під час обшуків в компанії

У компанії зазначають, що вилучені під час обшуку гроші клієнтів компанії «Пост Фінанс» будуть повернуті

Генеральна прокуратура України не виявила порушень під час обшуків «Нової пошти».

Про це повідомляється на сайті компанії.

«Юрій Луценко підтвердив, що у ході обшуків, проведених 16.03.2018 у компаніях групи, порушень виявлено не було», - йдеться у повідомленні.

У компанії зазначають, що вилучені під час обшуку гроші клієнтів компанії «Пост Фінанс» будуть повернуті.

«Юридична служба групи компаній «Нова пошта» відповість на всі запитання генеральної прокуратури та надасть усі необхідні матеріали, що дасть змогу прийняти законне рішення у справі», - додали у «Новій пошті».

Зазначається, що на зустрічі із співзасновником компанії В’ячеславом Климовим, генпрокурор Юрій Луценко висловив стурбованість через використання перевізників у схемах транспортування нелегальних товарів.

«Сторони домовилися про розробку спільного плану дій з метою не допустити можливі випадки перевезень незаконних вантажів», - резюмували у компанії.

У понеділок генпрокурор Юрій Луценко заявив, що під час зустрічі сторони «знайшли спільну мову і розробили спільний план дій». 

Як відомо, слідчі ГПУ 16 березня прийшли з обшуками в офіси «Нової пошти». У прокуратурі припускають, що посадовці компанії ухилялися від сплати податків. 

У «Новій пошті» вимагають припинити силові дії щодо них і звинувачення вважають надуманими. Утім компанія готова співпрацювати зі слідством, каже співвласник «Нової пошти» В'ячеслав Климов.

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман доручив Міністерству юстиції спільно з бізнес-омбудсменом та урядовим офісом інвестицій проаналізувати законність обшуків у «Новій пошті». 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: