Планували за місяць. Карантин завадив родині Зеленського відвідати концерт

Планували за місяць. Карантин завадив родині Зеленського відвідати концерт
Володимир Зеленський разом із дружиною обіцяв прийти на концерт Ірини Білик

«Обіцяв прийти»: тепер Ірина Білик чекає, що глава держави завітає на її концерт, який перенесли на вересень

Українська співачка, Народна артистка Ірина Білик, яка 6 квітня відзначила 50-річчя, розповіла, що президент Володимир Зеленський планував прийти на її ювілейне шоу у столиці.

Про це вона повідомила в інтерв’ю українській журналістці Олесі Бацман.

Відповідаючи на запитання про те, як би співачка оцінила діяльність Володимира Зеленського на посаді президента, Ірина Білик процитувала слова своєї мами: «Як бачу Володю, мені завжди його шкода. Чого він пішов у президенти, це ж так важко бути президентом». Білик сказала, що погоджується зі своєю мамою. «Володя дуже добра, душевна людина. Те, що він талановитий, взагалі не обговорюється. У нього є сім’я, діти і виходить, що для них у нього часу залишається дуже мало. Всі в його сім’ї, упевнена, працюють на імідж президента. А підтримувати імідж дуже важко, потрібно контролювати кожне слово», – сказала Білик.

Співачка зізналася, що їй дзвонили з офісу президента за місяць до концерту і сказали, що Володимир Зеленський разом зі своєю сім’єю планує прийти на її ювілейний концерт. Ірина Білик сказала, що у вересні з радістю буде чекати президента на своєму концерті, адже він обіцяв прийти.

Ірина БіликІрина Білик встигла провести лише кілька концертів свого ювілейного туру. Далі у графік втрутився карантин

Через карантин Ірина Білик була змушена перенести свої ювілейні концерти, зокрема, столичні концерти, квитки на які були розпродані за кілька місяців до їх проведення (6 і 7 квітня) тепер перенесені на 29 і 30 вересня 2020 року.

Білик сказала, що до цих концертів довго готувалася і закликала своїх прихильників не здавати квитки.

Нагадаємо, Ірину Білик яскраво привітали колеги. Аліна Гросу, наприклад, записала хіт співачки «Наркотики» з платинового альбому «Фарби» 1997 року, а Ірина Федишин та Міла Нітіч кожна по-своєму переспівали хіт «Ти мій». Молода співачка виконала хіт Хай живе надія, якому вже понад чверть віку. А Офіс президента присвятив співачці вітальний пост на своїй сторінці в Фейсбуці.

Крім того, у свій ювілей Ірина Білик розповіла у програмі «Життя відомих людей» про своє особисте життя і всіх своїх чоловіків. Так, співачка вперше зізналася, хто з чоловіків їй зраджував, розповіла подробиці роману з хореографом Дімою Коляденком, а також, як закрутила роман з молодшим на 16 років танцюристом Дмитром Дікусаром, і як закохалася в свого нинішнього чоловіка.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: