Прима-балерина Катерина Кухар відреагувала на різку критику Ірини Білик

Прима-балерина Катерина Кухар відреагувала на різку критику Ірини Білик

Катерина Кухар запевняє, що не намагалася образити Ірину Білик, а навпаки - хотіла зробити комплімент

Неадекватну реакцію Білик спровокував коментар Катерини Кухар під час другого ефіру шоу «Танці з зірками»

Співачка Ірина Білик привселюдно образила приму-балерину і члена журі популярного ток-шоу «Танці з зірками» Катерину Кухар.

На своїй сторінці в Instagram співачка розмістила лютий пост, в якому назвала Кухар «професійно неспроможною» і «втратившою любов публіки».

Як пише gazeta.ua, неадекватну реакцію Білик спровокував коментар Катерини Кухар під час другого ефіру «Танці з зірками». Оцінюючи виступ Дмитра Дікусара (колишнього чоловіка Білик) та актриси Вікторії Булітко, член журі сказала, що їй дуже сподобався танець пари і вона навіть забула про Ірину Білик. Зауваження співачка сприйняла як особисту образу.

«Коли все, що залишається у центрального каналу це погано говорящі балерини, що втратили визнання колег і любов публіки, компенсувати дані прикрі речі за допомогою мого імені просто дно. Вам, як примі-балерині в далекому минулому неодноразово натякала аудиторія багатьох артистів: не треба так, не принижуйте себе ненавистю до більш успішних», - висловилася Білик, натякнувши, що таким способом українська прима хоче «пропіаритися» за рахунок імені «відомої артистки» .

Пізніше Кухар вирішила відповісти Білик вже в своєму акаунті. На сторінці в Instagram вона написала, що не намагалася образити Ірину Білик, а навпаки - начебто хотіла зробити комплімент. Чому співачка цього зрозуміти не змогла і так бурхливо відреагувала на її слова - для Кухар не зрозуміло.

«Ірина, добрий вечір! Згадуючи Вас в такому рейтинговому шоу, я віддавала Вам шану. Для мене Ви незабутня співачка. І мені дуже шкода, що Ви цього не зрозуміли», - зазначила Кухар.

Варто додати, що прима-балерина не один раз згадувала Ірину Білик під час виступу Дікусара. Зокрема, вона казала Булітко, що «ви так схожі на колишню Ірину Білик, така ж легка і безтурботна».

Під час ще одного виступу Кухар сказала Булітко, що «нарешті забула про Ірину Білик».

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Ирина, @bilyk_iryna Добрый вечер! Упоминая Вас в таком рейтинговом шоу, я отдавала Вам дань уважения. Для меня Вы незабываемая певица. И мне очень жаль, что Вы этого не поняли... ⠀ В юности я с большим удовольствием проникалась Вашими песнями, с радостью наблюдала бы и сейчас Ваш музыкальный творческий путь. ⠀ После Вашего обращения, (мне было непонятно, почему Вы не обратились ко мне напрямую, хотя бы через отметку), сложилось впечатление, что этот текст написал кто-то за Вас. ⠀ Я уверена, что Вы душевная и мудрая женщина. ⠀ Оставаясь в большом искусстве, приглашаю Вас в Национальную Оперу Украины, на свой спектакль — «Жизель», надеюсь, это вдохновит Вас на новое музыкальное творение! ⠀ Всего самого доброго!

Публикация от Ekaterina Kukhar (@ekaterinakukhar_official)

Відзначимо, раніше Ірина Білик брала участь в проекті «Танці з зірками» в парі з Дмитром Дікусаром, який потім став її чоловіком. У 2016 році подружжя розлучилося.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: