«Бавовна» в окупованій Макіївці: ЗСУ знищили базу рашистів (фото)

«Бавовна» в окупованій Макіївці: ЗСУ знищили базу рашистів (фото)
Ліквідовано близько 600 окупантів
фото із соцмереж

У будівлі були мобілізовані росіяни, яких завезли туди нещодавно

У тимчасово окупованій Макіївці потужна «бавовна» завітала в одне з училищ міста. Там перебували сотні окупантів. Про це пишуть місцеві жителі та російські воєнкори. Відповідну інформацію опублікував журналіст Денис Казанський.

Місцеві мешканці, які живуть неподалік, пишуть, що спершу пролунали потужні вибухи за кілька хвилин до Нового року – «бавовна» завітала в одне з училищ міста, де перебувало чимало окупантів. В основному там були мобілізовані росіяни, яких завезли туди нещодавно.

Одні бідкаються, що їм не відповідають їхні знайомі, які були там, а інші кажуть, що звідти досі вивозять трупи і їх близько 500. Однак деякі місцеві пишуть, що ліквідованих окупантів близько 600.

Бойовики та окупанти перекрили територію довкола училища та забороняють фотографувати все, що там відбувається, однак у мережу потрапили кадри, на яких видно, що будівлі як такої більше немає. Пропагандисти буквально палають – звинувачують російське військове керівництво у безвідповідальності й кажуть, що схожі випадки ніяк їх не вчать.

Також місцеві пишуть, що один із окупантів вибіг з училища охоплений вогнем, впав на вулиці й помер. Тож тепер варто чекати повідомлень від Генштабу ЗСУ.

Читайте також: Рашисти звезли сотні поранених «вагнерівців» у пологовий шпиталь на Луганщині

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: