Генерал Хомчак перевірив готовність бійців на передовій

Генерал Хомчак перевірив готовність бійців на передовій
Руслан Хомчак перевірив реальний стан справ в частинах і підрозділах та їхню готовність до виконання бойових завдань безпосередньо на позиціях
Фото: штаб Об'єднаних сил

Головнокомандувач ЗСУ відвідав зону операції Об'єднаних сил

Головнокомандувач Збройних сил України генерал-полковник Руслан Хомчак здійснив робочу поїздку в район проведення операції Об'єднаних сил.

Про це ввечері 5 лютого повідомляє штаб Об'єднаних сил у Facebook.

В ході поїздки, спільно з командувачем операції Об'єднаних сил генерал-лейтенантом Володимиром Кравченком, Хомчак перевірив реальний стан справ в частинах і підрозділах та їхню готовність до виконання бойових завдань безпосередньо на позиціях, що розташовані на передньому краї оборони, йдеться у повідомленні.

Крім того, головнокомандувач перевірив забезпеченість підрозділів боєприпасами та матеріально-технічними засобами.

Спілкуючись з військовослужбовцями він відмітив високу патріотичну налаштованість воїнів та готовність до невідкладного реагування на будь-які загрози зі сторони противника.

91_39

Нагадаємо, на днях Зеленський доручив провести інспекцію українських позицій на Донбасі.

Між іншим, як з'ясувалося, Telegram-канали «НачШтабу» та «Черговий ООС» - це російські проєкти, які не мають жодного стосунку до Збройних сил України. 

Раніше Служба безпеки України встановила, що популярні в Україні телеграм-канали «Легитимный» і «Резидент» працюють на Росію.

Також нагадаємо, що рішення Ради національної безпеки й оборони про запровадження санкцій проти «112 Україна», NewsOne і ZIK та їхнього власника Тараса Козака ґрунтується на доказах їхнього фінансування державою-агресором. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: