Харківщина: прикордонники знищили 30 окупантів, двох взяли у полон

Харківщина: прикордонники знищили 30 окупантів, двох взяли у полон
Полонені назвалися жителями Красного Луча
скріншот з відео/ДСНС

Зброя окупантів тепер допоможе українським захисникам знищувати ворога

Днями під час контрнаступальних дій на Харківщині, прикордонники знищили 30 російських військових, ще двох – взяли в полон. Полонені назвалися жителями Красного Луча.

Як повідомляють у Державній прикордонній службі України, загарбники переконливо зазначили, що вони не з якоїсь квазіреспубліки, а з Луганської області України.

З відео видно, що на питання українських захисників, перелякані прибічники «руського міру» швидко «перевзуваються» та розповідають, що Луганськ – це Україна. Схоже, вони або не до кінця вірять в ідею за яку вбивають земляків, або ж роблять це під примусом російських загарбників, які не залишили їм вибору.

У відомстві додали, що напередодні Сили оборони України звільнили від окупантів п’ять населених пунктів, звідки ворог з мінометів та ствольної артилерії обстрілював житлові масиви Харкова. В цих боях зведений загін прикордонників завдав ворогові втрат не лише у живій силі, але й в бронетехніці.

«Вцілілі у бою техніка озброєння та боєкомплект загарбників тепер служитиме за призначенням, але на боці добра», – додали прикордонники.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: