Генштаб повідомив про проблеми росіян у Бердянську

Генштаб повідомив про проблеми росіян у Бердянську
Загарбники зазнають значних втрат на Запорізькому напрямку
фото з відкритих джерел

Окупанти за останній тиждень облаштували ще три військові шпиталі у Бердяньску

У тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області окупанти зазначають значних втрат, лікарні переповнені пораненими російськими загарбниками. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у вечірньому зведені.

Зокрема зазначається, що російські окупанти за останній тиждень облаштували ще три військові шпиталі у Бердяньску. «За наявною інформацією, лікарні в місті Бердянськ Запорізької області переповнені пораненими...», – зазначили у Генштабі.

Раніше повідомлялося, що російським загарбникам, які дислокуються в тимчасово окупованому Бердянську, за можливості дозволили пересуватись у цивільній формі аби зайвий раз не наражати особовий склад на небезпеку. Причиною є нещодавні вбивства трьох мобілізованих російських солдат у Бердянську. Наразі вони офіційно вважаються зниклими безвісти, аби не сіяти панічні настрої серед особового складу.

Нагадаємо, триває 321 доба повномасштабної війни Росії проти України. Російські окупанти продовжують вести повномасштабну збройну агресію проти нашої держави. Для підтримання наступу та поповнення втрат в живій силі противник продовжує здійснювати заходи з мобілізації.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: