Окупанти перекидають війська до Бердянська та Мелітополя (відео)

Окупанти перекидають війська до Бердянська та Мелітополя (відео)
Велика кількість військової техніки рушила у напрямок Бердянськ/Мелітополь
фото: скріншот із відео

Додаткові підрозділи окупаційних військ прибули з Росії

Російські окупанти направляють до Бердянська та Мелітополя велику кількість військової техніки та особового складу. Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, описуючи військову картину навколо міста.

«Велика кількість військової техніки зайшла з боку Росії та рушила через Мангуш (Маріупольський район) у напрям Бердянськ/Мелітополь. Колони доформовувались частково з місця базування в с. Агробаза (знаходились з моменту «негативного наступу» в Херсоні)», – написав він у Telegram.

Також частина військової техніки, включаючи частини тилового забезпечення, що базувались в с. Урзуф, було перекинуто на Мангуш та включено до складу колон, сформованих в Маріуполі/Агробазі.

«Частина військової сили – жива сила на вантажівках з причепленими пушками малого калібру – переміщена з с. Урзуф дорогою понад морем в бік Бердянська», – розповів Андрющенко.

За його словами, додаткові підрозділи прибули з Росії. Розселення відбулося в районі «Кам’янських дач» під прикриттям великої кількості цивільних громадян.

Читайте також: За херсонським сценарієм. «Південь» пояснив дії окупантів у Мелітополі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: