Генштаб повідомив про успіхи ЗСУ на південному фронті

Генштаб повідомив про успіхи ЗСУ на південному фронті
Українські захисники мають успіх у напрямку Новопрокопівки на Мелітопольському напрямку
фото: Генштаб

На Бахмутському напрямку Сили оборони продовжують вести наступальні дії південніше міста

Українські захисники продовжують наступальні операції в районі Роботиного Запорізької області і закріплюються на досягнутих рубежах. Про це повідомив речник Генштабу Павло Ковальчук, пише Military Media Center.

«Сили оборони продовжують ведення наступальної операції на Бахмутському та Мелітопольському напрямках. У напрямку Роботине - Новопрокопівка мали успіх, закріплюються на досягнутих рубежах, завдають вогневого ураження по виявленим цілям противника, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби», – сказав він.

За словами Ковальчука, на Бахмутському напрямку Сили оборони продовжують вести наступальні дії південніше міста Бахмут. «Ворог несе значні втрати в особовому складі, озброєнні та техніці, здійснює переміщення підрозділів та військ, застосовує резерви», – додав Ковальчук.

Триває 559-та доба повномасштабної збройної агресії Російської Федерації проти України. Протягом доби ворог завдав шість ракетних та 76 авіаційних ударів, здійснив 60 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань зазнали житлові будинки та інша цивільна інфраструктура. 

Читайте також: Що не так з українським контрнаступом? Ситуація очима американського бригадного генерала

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: