На Київщині працювала ППО

На Київщині працювала ППО
Українські захисники відбивать ворожі атаки
фото: AFP (ілюстративне)

Жителям Київщини слід залишатися в укриттях до відбою повітряної тривоги

У Київській області під час повітряної тривоги спрацювали сили протиповітряної оборони. Про це повідомила Київська обласна військова адміністрація.

«У Київській області працює ППО! Дотримуйтеся інформаційної тиші», – йдеться в повідомленні о 01:03.

Влада закликала не знімати та не викладати в мережу роботу засобів протиповітряної оборони.

Крім того, Київська ОВА о 1:48 додала, що загроза у пристоличному регіоні зберігається, сили ППО працюють по ворожих цілях. Жителів Київщини просять подбайте про власну безпеку і залишатися в укриттях до відбою повітряної тривоги.

Зазначимо, що в Києві та області, а також у низці інших регіонів триває повітряна тривога. Київська обласна військова адміністрація заявила про загрозу атаки ворожих дронів.

Нагадаємо, що це вже друга повітряна тривога в зазначених регіонах за цю ніч. Перша оголошувалася через зліт МіГ-31К, який є потенційним носієм гіперзвукової ракети Х-47м2 «Кинджал». Небезпека тривала приблизно 20 хвилин

До слова, завершилася 421-а доба широкомасштабної збройної агресії РФ проти нашої держави. Протягом доби противник завдав 17 авіаційних ударів та здійснив 33 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ і населених пунктах. Є загиблі та поранені серед цивільного населення. Ймовірність подальших ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: