Родина їхала по чорниці. На Житомирщині на міні підірвався автомобіль, водій загинув

Родина їхала по чорниці. На Житомирщині на міні підірвався автомобіль, водій загинув
Цивільна машина підірвалася на міні
фото: Головне управління Національної поліції в Житомирській області

Чоловік заїхав на заміновану територію поблизу кордону із Білоруссю

На півночі Житомирської області чоловік знехтував попереджувальними знаками та заїхав на автомобілі на заміновану територію, де підірвався й загинув. Про це повідомляє ГУНП у Житомирській області.

«Наразі відомо, що родина поїхала до лісового масиву поблизу с. Рудні-Хочинської Олевської громади збирати чорницю. Перед знаком «В’їзд заборонено» та «Стоп міни!» чоловік висадив свою сім’ю, а сам, піднявши шлагбаум, поїхав далі», – йдеться у повідомленні.

На ґрунтовій дорозі, вже на забороненій території, автомобіль натрапив на міну. Після цього стався вибух, 23-річний водій загинув на місці.

Поліцейські закликають жителів області дотримуватися правил безпеки та пам'ятати, що в країні діє заборона на відвідування прикордонної зони.

У поліції нагадали, що на Житомирщині дозволено відвідувати ліси, окрім територій, які знаходяться за 20 км від кордону з Білоруссю та тих, що були окуповані. Заборонено відвідування заповідників області, а також закриті водойми, що знаходяться поруч з об’єктами критичної інфраструктури.

До слова, сьогодні вранці поліція Київщини показала наслідки нічної атаки на область. 

Читайте також: Окупанти на Запоріжжі почали мінувати критичну інфраструктуру – Федоров

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: