Нацгвардійці затримали на блокпостах на Донбасі дев’ять бойовиків

Нацгвардійці затримали на блокпостах на Донбасі дев’ять бойовиків
Нацгвардійці виконують службово-бойові завдання у складі операції Об’єднаних сил

Затримані підозрюються у причетності до незаконних збройних формувань

За минулий тиждень військовослужбовці Національної гвардії, які виконують службово-бойові (спеціальні) завдання у складі операції Об’єднаних сил, на блокпостах поблизу населених пунктів Маріуполь, Волноваха, Благодатне провели близько 20 затримань. Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

Зокрема, на одному з блокпостів неподалік Маріуполя нацгвардійці виявили чоловіка, якого розшукувала Служба безпека України. Громадянина було передано співробітникам Мангушського відділення поліції.

Крім того, у період з 1 по 7 вересня, було виявлено та затримано 9 осіб, серед яких три жінки. Згідно з пошуковою базою Національної поліції усі підозрюються у причетності до незаконних збройних формувань.

Ще в одного громадянина на блокпосту поблизу населеного пункту Волноваха українські військові під час перевірки виявили підроблений паспорт України.

Впродовж минулого тижня на блокопстах у громадян було вилучено близько 25 г речовини зеленого кольору, схожої на канабіс, та 10 міліграм наркотичної речовини, ймовірно «опіуму».

Як повідомлялося, 7 вересня бойовики на Донбасі 14 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції підрозділів об'єднаних сил із забороненої Мінськими угодами зброї. Крім того, застосовував гранатомети різних систем та стрілецьку зброю.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: