Народного депутата прогнали з харківського ринку «Барабашово» Відео

Народного депутата прогнали з харківського ринку «Барабашово» Відео
Підприємці висловлювали претензії нардепу, тому що він не розібрався в ситуації і виступив у Верховній Раді на боці незначно частини підприємців з ринку, чиї торгові об'єкти повинні йти під знесення через рішення міськради і контролюючих органів

Місцевих підприємців обурили висловлювання політика стосовно діяльності ринку, його нерозуміння проблем звичайних підприємців, а також участь у «передвиборчих іграх»

Народного депутата Романа Семенуху (фракція «Самопоміч») на ринку «Барабашово» зустріли криками «Ганьба!». Місцевих підприємців обурили висловлювання політика стосовно діяльності ринку, його нерозуміння проблем звичайних підприємців, а також участь у «передвиборчих іграх».

Зокрема, підприємці висловлювали претензії нардепу, тому що він не розібрався в ситуації і виступив у Верховній Раді на боці незначно частини підприємців з ринку, чиї торгові об'єкти повинні йти під знесення через рішення міськради і контролюючих органів.

За словами активістів ринку, Семенуха приїхав на зустріч лише потрібної йому частини підприємців, які за підтримки міської влади намагаються незаконно перевести частину території ринку у нібито комунальну власність.

«Ми прекрасно знаємо, що це буде, знаємо які там схеми і побори плануються. Ми прийшли висловити думку, але народний депутат Роман Семенуха, як з'ясувалося, приїхав не до всіх харків'ян, а лише до «певних підприємців» потрібної йому спрямованості», - відзначають активісти «Барабашово».

«Ви приїхали підтримати тих, хто бажає людям зла. Вони тягнуть всіх підприємців в авантюру. Я знаю, що буде. У мене вісім торгових точок на ринку  «Барабашово», працюють люди, у них сім'ї. Ми не хочемо катаклізмів. Ми хочемо нормально працювати, платити податки, а не потрапляти під слідство разом з чиновниками», - заявив Руслан Гусейнов, член ради підприємців «Барабашово».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: