Окупанти на Донбасі не перевели роботу пропускних пунктів на літній час

Окупанти на Донбасі не перевели роботу пропускних пунктів на літній час
Україна разом з Європою перейшла на літній час

Окупанти почали пропускні операції на КПВВ на годину пізніше

Сьогодні вночі Україна перейшла на літній час, перевівши стрілку на годину вперед. Разом з Україною періодичний перехід на літній та зимовий час здійснює більшість країн Європи. Зміна часу має на меті ефективне використання денного світла й економії енергетичних ресурсів.

На лінії розмежування в межах Донецької та Луганської областей підрозділи Держрикордонслужби вчасно розпочали роботу щодо пропуску осіб та транспортних засобів в контрольних пунктах в'їзду-виїзду. Але прикордонникам стало відомо від подорожуючих, що найманці псевдореспублік графік своєї роботи не змінили та почали пропускні операції на годину пізніше, інформує ДПС.

На даний час накопичень транспортних засобів перед КПВВ вдалось уникнути, скоріш за все, через те, що сьогодні вихідний день.

Разом з цим Держприкордонслужба просить врахувати громадян цю інформацію для планування поїздок, тому що такі ж саме труднощі можуть виникнути ввечері перед закриттям КПВВ, а особливо з початком нового робочого тижня.

Держприкордонслужба буде відслідковувати та обов'язково повідомляти громадськість про ситуацію, що склалася, на своїх інформаційних ресурсах.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: