Окупанти ракетою майже повністю зруйнували навчальний заклад у Куп’янську (фото)

Окупанти ракетою майже повністю зруйнували навчальний заклад у Куп’янську (фото)
На місці працюють екстрені служби
Олег Синєгубов / Telegram

Внаслідок удару ніхто не постраждав

Російські загарбники знову обстріляли місто Куп’янськ на Харківщині. Ворожа ракета С-300 влучила у Куп'янський автотранспортний фаховий коледж. Про це повідомив голова місцевої ОВА Олег Синєгубов.

«За попередньою інформацією, обійшлося без постраждалих. Однак, приміщення навчального закладу майже повністю зруйновано», – йдеться в повідомленні.

На місці працюють екстрені служби.

Окупанти ракетою майже повністю зруйнували навчальний заклад у Куп’янську (фото) фото 1
Окупанти ракетою майже повністю зруйнували навчальний заклад у Куп’янську (фото) фото 2

Нагадаємо, противник 14 січня завдав масованих ракетних ударів по території України. Зранку зенітними керованими ракетами С-400 (С-300) з північного напрямку була атакована столиця. Для завдання ракетних ударів по столиці та інших населених пунктах України ворог застосував зенітні керовані ракети С-300/С-400. Також здійснив 41 пуск крилатих ракет повітряного і морського базування та керованих авіаційних ракет, що є високоточною зброєю, 26 ракет знищили наші захисники.

Країна-агресорка РФ під час атаки на Україну 14 січня використала половину з підготовлених до удару «Калібрів» у Чорному морі. Решта ж залишається на бойовому чергуванні, а отже можуть бути використані.

Зеленський попередив, що ворог готуватиме нові удари.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: