Росіяни тікають із поля бою, їх стримують кадировці та загороджувальні загони

Росіяни тікають із поля бою, їх стримують кадировці та загороджувальні загони
Командування росіян приховує масові дезертирства та погрожує солдатам розстрілами
фото: ГУР МО/Facebook

Один з підрозділів росіян було затримано при спробі перетину кордону в районі пункту пропуску «Шияни»

Попри погрози про притягнення до кримінальної відповідальності, загороджувальні загони з так званих кадировців та посилений контроль з боку особістів та прикордонників, російські окупанти всіма можливими способами намагаються залишити територію України. Про це інформує Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Командування 30 окремої мотострілецької бригади 2 загальновійськової армії країни-окупанта приховує масові дезертирства та погрожує солдатам розстрілами. Один з підрозділів бригади було затримано при спробі перетину державного кордону в районі пункту пропуску «Шияни» (Бєлгородська область) та насильно повернуто в зону активних бойових дій. Тепер в підрозділі обговорюють можливість здачі в полон захисникам України.

Воєнна розвідка України оприлюднює список командного складу 30 омсбр 2 загальновійськової армії ЗС РФ, що діють на Лиманському напрямку і нагадує, що всіх воєнних злочинців буде викрито та за злочини проти мирного населення України притягнуто до відповідальності.

Раніше повідомлялося, що Україна має дані про умови утримання й можливості визволення з полону бійців полку «Азов» через комунікацію з ними розвідників Головного управління розвідки Міноборони.

Нагадаємо, 31 травня на території Харківської області мобільна вогнева група зенітно-ракетного артдивізіону 93 бригади «Холодний Яр» збила російський гелікоптер Ка-52, відомий як «Алігатор».

Як повідомлялося, ЗСУ розгромили взвод десантників із Псковської області.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: