Партизани ліквідували військові патрулі в окупованому Луганську

Партизани ліквідували військові патрулі в окупованому Луганську
Партизани влаштовують диверсії на окупованих територіях
фото із соцмережі

Представники військових угруповань «ЛНР» ідуть на співпрацю з підпіллям

У тимчасово окупованому Луганську українські партизани проводять розвідку та ліквідували військові патрулі. Про це повідомив партизанський рух кримських татар та українців «Атеш» у Telegram.

Зазначається, що «Атеш» активно працює у Луганську. «Наші агенти проводять розвідку в окупованому місті. Також нам вдалося ліквідувати військові патрулі, що діють у Луганську. Деяких військових росіяни так і не знайшли», – йдеться у повідомленні.

Партизани повідомляють, що представники військових угруповань «ЛНР» ідуть на співпрацю з підпіллям та вступають до його лав, як і громадянське населення. «Вони усвідомили свої помилки і не хочуть бути причетними до «російського світу».

Як повідомлялося, нещодавно в тимчасово окупованому Маріуполі партизани знищили тренувальну базу російських загарбників, ущент згоріла казарма, знешкоджено частину запасів для стрілецької зброї. Відомо, що згоріли щонайменше три вантажівки супротивника.

Раніше партизани влаштували диверсію в Маріуполі. Партизани завдали значних пошкоджень будівлі, в якій розташувується військово-інженерний підрозділ окупантів.

Також в Маріуполі партизани отруїли майже два десятки російських офіцерів. Окупанти підозрюють застосування цианіду та пестицидів в їжі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: