Поліція встановила «мінера» Львівського вокзалу

Поліція встановила «мінера» Львівського вокзалу
На місці події працювали експерти-вибухотехніки, кінологи, слідчо-оперативна група та працівники інших служб. Були евакуйовані близько 250 пасажирів та 50 працівників вокзалу

«Мінером» виявився 47-річний житель одного з сіл Миколаївського району

Правоохоронці встановили особу аноніма, який надав неправдиву інформацію про замінування вокзалу у Львові. Про це повідомила поліція Львівщини.

«Мінером» виявився 47-річний житель одного з сіл Миколаївського району.

За словами правоохоронців, подія сталася 21 грудня - близько 1.20 до правоохоронців надійшло повідомлення про анонімний телефонний дзвінок, у якому йшлось про можливий вибух на головному залізничному вокзалі у Львові.

На місці події працювали експерти-вибухотехніки, кінологи, слідчо-оперативна група та працівники інших служб. Були евакуйовані близько 250 пасажирів та 50 працівників вокзалу.

Правоохоронці обстежили приміщення вокзалу та прилеглу територію – жодних вибухонебезпечних чи підозрілих предметів не виявлено.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) КК України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Проводиться досудове розслідування, встановлюються обставини та мотиви правопорушення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: