Правоохоронці затримали за корупцію прокурора з Дніпра

Правоохоронці затримали за корупцію прокурора з Дніпра
СБУ взяла під варту прокурора однієї з місцевих прокуратур Дніпра 

За 7 тисяч доларів прокурор обіцяв фігурантці сприяння у «вирішенні її питання»

Служба безпеки України викрила прокурора однієї з місцевих прокуратур Дніпра на хабарі за закриття справи щодо зберігання наркотиків.

Прокурора взято під варту, – повідомляє пресслужба СБУ.

«За версією досудового розслідування, посадовець вимагав гроші від мешканки обласного центру, до якої слідчими поліції було розпочато кримінальне провадження за фактом незаконного зберігання наркотиків. За 7 тисяч американських доларів прокурор обіцяв фігурантці сприяння у «вирішенні питання» щодо не притягнення її до відповідальності», – йдеться у повідомленні.

Згідно з повідомленням, правоохоронці затримали посадовця відповідно до ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України на одній з вулиць міста під час одержання всієї суми хабара.

Під час обшуків за місцем роботи та у помешканні прокурора співробітники СБУ виявили речові докази його причетності до протиправної діяльності.

У межах кримінального провадження, розпочатого ч. 3 ст. 369-2 (зловживання впливом) Кримінального кодексу України, затриманому посадовцю повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою

Операцію із викриття незаконних дій проводилась спільно з Територіальним управлінням Державного бюро розслідувань, розташованим у м. Полтава, та прокуратурою Полтавської області.

Нагадаємо, у Херсонській області Служба безпеки України викрила розкрадання посадовцями одного з медзакладів 110 тисяч гривень, які були виділені з бюджету на боротьбу з коронавірусом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: