Ракетний удар по поминках. Нові подробиці кривавого злочину

Ракетний удар по поминках. Нові подробиці кривавого злочину
фото: Нацполіція

Загинули син і вдова українського військового, якого перепоховали цього дня

У результаті ракетного удару по кафе загинули пів сотні селян, а також син і вдова покійного військового, якого перепоховали у рідному селі. Про це розповів прессекретар Харківської обласної прокуратури Дмитро Чубенко. 

Поминки були через перепоховання загиблого українського військового. До цього він був похований у Дніпрі, але родичі хотіли провести перепоховання в його рідному селі.

«Поховання організовувала родина загиблого військового, а саме син і дружина. Син перепохованого теж був військовим. Син разом зі своєю дружиною і матір'ю були в кафе і загинули внаслідок влучання ракети», – сказав Чубенко.

Нагадаємо, 5 жовтня росіяни вдарили по кафе-магазину у селі Гроза Куп’янського району. Під час удару в кафе відбувався поминальний обід. 

Удар по селу Гроза став наймасованішим за кількістю загиблих в Харківській області з початку повномасштабного вторгнення терористів. Загинули близько 15% жителів населеного пункту. 

Пошукові роботи в селі Гроза Куп’янського району завершені. Поліція ідентифікувала 35 тіл загиблих в селі Гроза. Від удару Іскандером загинула 51 людина, у тому числі 8-річний хлопчик. Троє людей вважаються зниклими без вісти, а шестеро постраждалих перебувають в лікарні. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: