Ворог обстріляв Дніпропетровщину з важкої артилерії (фото)

Ворог обстріляв Дніпропетровщину з важкої артилерії (фото)
У Криворізькому районі ворог поцілив по Зеленодольській та Широківській громадах
Валентин Резніченко/Telegram

У Нікополі пошкоджено з десяток приватних будинків, школа та санаторій

Російські загарбники протягом ночі дев’ять разів обстріляли Дніпропетровщину. У деяких районах виникли пожежі. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко. 

«Від ворожого вогню потерпали три райони – Нікопольський, Синельниківський та Криворізький. Нікопольський район російська армія обстріляла п'ять разів за ніч – з «Градів» та важкої артилерії», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що у Нікополі пошкоджено з десяток приватних будинків, школа та санаторій. Перебита лінія електропередач. До тисячі нікопольчан залишились без світла. Електрики уже лагодять мережу.

У Марганецьку громаду прилетіли п'ять снарядів з «Градів», у Червоногригорівську – 10 снарядів з важкої артилерії. У Синельниківському районі ракетний обстріл двох громад. В одній є руйнація на сільгосппідприємстві, в іншій на дорожньому підприємстві, загорівся ангар з технікою. Полум’я вогнеборці уже приборкали.

У Криворізькому районі ворог поцілив по Зеленодольській та Широківській громадах. Є руйнування, без постраждалих.

Нагадаємо, триває 184-та доба повномасштабної війни Росії проти України. На Донеччині окупанти не полишають спроб ведення наступу. А на півдні України основні зусилля противник зосереджує на недопущенні просування наших військ.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: