Рівне: п’ятирічний хлопчик встромив собі в око манікюрні ножиці

Рівне: п’ятирічний хлопчик встромив собі в око манікюрні ножиці
Дитину прооперували вже через кілька годин від моменту поранення
фото: Рівненська обласна дитяча лікарня/Facebook

Хірурги зробили дитині операцію за допомогою мікроскопа

У Рівному п'ятирічний хлопчик, граючись з манікюрними ножицям, поцілив собі в око. Дитину з випадінням райдужки і защемленням її у рані доправили до лікарні. Про це повідомили у Рівненській обласній дитячій лікарні.

Рівне: п’ятирічний хлопчик встромив собі в око манікюрні ножиці фото 1

«До спеціалізованого хірургічного відділення Рівненської обласної дитячої лікарні надійшов п’ятирічний хлопчик з проникним пораненням ока з випадінням райдужки і защемленням її у рані. Батьки, жителі одного із районів області, не зволікали зі зверненням до лікарів, і дитину прооперували вже за кілька годин від моменту поранення», – розповіли у лікарні.

Рівне: п’ятирічний хлопчик встромив собі в око манікюрні ножиці фото 2

Лікар-офтальмолог провів одномоментну мікрохірургічну обробку проникного поранення з вправленням райдужки і накладенням мікрошвів.

Оперативне втручання виконали з використанням операційного мікроскопа та під загальним знеболенням. Це дозволило врятувати око дитині.

Раніше у селищі Вишневе на Київщині загинув п'ятирічний хлопчик, якого вдарила гойдалка.

Нагадаємо, що нещодавно окупанти зізналися, що розстріляли 12-річного хлопчика. Раніше журналісти встановили особу ексберкутівця, який знущався над українськими дітьми, вивезеними до Криму.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: