Російські вчені визнали: Крим без України приречений на катастрофу

Російські вчені визнали: Крим без України приречений на катастрофу
Російські вчені прогнозують посуху у Криму

Низька зволоженість ґрунту може стати причиною посухи в Криму

Вчені Всеросійського науково-дослідного інституту з проблем цивільної оборони та надзвичайних ситуацій  прогнозують низький рівень  води у водосховищах і річках на території Криму влітку 2020.

Російські фахівці вважають, враховуючи   дані Росгідромету,  що низька зволоженість ґрунту може стати причиною посухи на півострові, повідомляють російські ЗМІ.

В Росії прогнозують, що майбутнє літо принесе з собою спеку, посуху, торф'яні пожежі та інші катаклізми. З травня по липень прогнозуються періоди з максимально високою температурою. У свою чергу спека викличе торф'яні пожежі

Нагадаємо, Європейський Суд з прав людини не пітримав позов  Росії  про те, що кримський рибокомбінат отримав збитки через перекриття Україною подачі дніпровської води в Крим.

Аналітики американського центру The Jamestown Foundation заявили, що потенційною причиною для чергового вторгнення Росії в Україну може стати критична ситуація з водопостачанням у Криму. Західні експерти вважають: посуха і відсутність альтернативних варіантів забезпечення водою окупованого півострова може підштовхнути Путіна до спроби прорватися вглиб материкової України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: