Стало відомо, у яку в’язницю Росія запроторила «кримського диверсанта» Штиблікова

Стало відомо, у яку в’язницю Росія запроторила «кримського диверсанта» Штиблікова

Штиблікова етапували до Омської області

Дмитра Штиблікова, фігуранта справи «кримських диверсантів», якого підконтрольний Кремлю Севастопольський міський суд засудив до п’яти років колонії суворого режиму за нібито підготовку в Криму диверсій, етапували до колонії 6 Омська. Про це повідомив журналіст Антон Наумлюк.

«Фігурант справи «кримських диверсантів» Дмитро Штибліков, засуджений [окупаційним] Севастопольським міським судом до п'яти років ув'язнення, етапований в колонію 6 Омська», - написав він у Facebook.

Раніше було відомо, що Штиблікова етапували до Омської області.

Нагадаємо, Штиблікова, Олексія Бессарабова і Володимира Дудку затримали 9 листопада 2016 року в Севастополі за підозрою в підготовці диверсії. Штибліков уклав угоду зі слідством, вину визнав.

Севастопольський міський суд 16 листопада засудив Дмитра Штиблікова до п’яти років колонії суворого режиму і до штрафу в розмірі 200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Дмитро Штибліков до 2014 року працював військовим експертом в центрі «Номос».

У Службі безпеки України заявляли, що затримані в Криму громадяни України не є ані співробітниками служби, ані контактними особами з боку СБУ.

Спікер Міноборони України з питань АТО Андрій Лисенко заявляв, що колишні українські військові, які зараз проживають в Криму, можуть стати «потенційними жертвами російських спецслужб».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: