Тікав від поліцейських: у Полтаві п'яний водій влетів у бетонний відбійник

Тікав від поліцейських: у Полтаві п'яний водій влетів у бетонний відбійник
Внаслідок ДТП водій та пасажир Volkswagen Passat доставлені до медичного закладу
Фото: Нацполіція

Винуватця ДТП перевірили на наявність алкоголю та виявили 1,05 проміле при 0,2 допустимих

У Полтаві водій автомобіля Volkswagen Passat намагався втекти від поліцейських, але не впорався з керуванням і влетів у бетонний відбійник. Внаслідок ДТП постраждав сам водій і його пасажир.

Про це повідомляє пресслужба обласної поліції у Полтавській області.

Зазначається, що 8 березня до чергової частини Полтавського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що по вул. Шевченка припаркований автомобіль марки Volkswagen Passat, водій якого, ймовірно, перебуває у стані алкогольного сп’яніння.

Відтак наряд патрульних прибув за адресою та перевірив водія на наявність алкоголю — виявили 1,05 проміле при 0,2 допустимих. Після цього водій сів за кермо та почав тікати й врізався у бетонний відбійник.

2_39

«Внаслідок ДТП водій (1995 року народження) та пасажир транспортного засобу (1989 року народження) доставлені до лікарняного закладу для надання медичної допомоги», — уточнили в поліції.

Справу відкрили за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, на автодорозі «Стрий — Тернопіль — Кропивницький — Знам'янка» не розминулися автомобілі ЗАЗ-110307 та Volkswagen Vento — постраждали четверо дорослих та дитина.

До слова, у Києві на Троєщині сталася ДТП за участі патрульної поліції.

Як повідомлялося, на Вінниччині сталася потрійна смертельна ДТП.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: