У Кропивницькому вночі пролунав вибух (оновлено)

У Кропивницькому вночі пролунав вибух (оновлено)
У Кропивницькому прогримів вибух
фото з відкритих джерел (ілюстративне)

На місці інциденту працюють правоохоронці та рятувальники

Пізно ввечері 24 серпня жителі Кропивницького чули вибух. Повітряна тривога в цей час у регіоні не оголошувалася. Цю інформацію підтвердив начальник Кіровоградської обласної військової адміністрації Андрій Райкович у Telegram.

«Друзі, без паніки. Щодо звуку вибуху, про який пишете в мережах. Служби ДСНС та  поліція працюють. Деталі повідомимо», – написав він.

За даними «Суспільне Кропивницький», жителі різних мікрорайонів міста чули вибух приблизно о 23:10.

Вранці Андрій Райкович повідомив, що чергові екіпажі патрульної поліції та ДСНС вночі обстежили місто і наслідків надзвичайних подій не виявлено.

« Друзі, стосовно ваших хвилювань і дописів в мережах про почутий багатьма звук вибуху. Чергові екіпажі патрульної поліції та ДСНС вночі обстежили місто. Наразі наслідків надзвичайних подій не виявлено», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що ввечері 24 серпня у Запоріжжі та Одесі пролунали вибухи під час повітряної тривоги. 

До слова, завершилася 547-а доба широкомасштабної збройної агресії РФ проти України. Протягом учорашнього дня ворог завдав п'ять ракетних та 34 авіаційні удари, здійснив 41 обстріл із реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Унаслідок російських терористичних атак є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань зазнали житлові будинки та інша цивільна інфраструктура.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: