У Vodafone пояснили, чому на окупованій Луганській області немає зв'язку

У Vodafone пояснили, чому на окупованій Луганській області немає зв'язку

Мобільний зв'язок зник вже не вперше

Компанія «Vodafone -Україна» повідомила, що 22 лютого пропав мобільний зв'язок на непідконтрольній території Луганської області через аварію. Про це повідомляє видання «Новости Донбасса».

«22 лютого 2018 року відбулося обрив волоконно-оптичної лінії, що забезпечує зв'язок на непідконтрольною Україні території Луганської області», - повідомив оператор.

Відзначимо, причини аварії невідомі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на непідконтрольній українському уряду території Луганщини знову пропав мобільний зв'язок українського оператора Vodafone.

Як повідомляють користувачі соцмереж, пізніше почалися збої в роботі підконтрольного «ЛНР» оператора «Лугаком». У самій самопроголошеній «республіці» відсутність мобільного зв'язку поки що не коментують.

Перший раз зв'язок на непідконтрольній Україні території Донбасу зник 11 січня цього року. Ремонтні роботи по відновленню зв'язку на сході України було завершено 19 січня. У Луганській області послуги зв'язку надавалися в повному обсязі. У Донецькій області мережа не працює з невідомих для оператора причин.

Як пояснили в ПрАТ «ВФ Україна» «є ймовірність того, що обладнання виведено з ладу або відсутнє електроживлення».

Тоді ж у Vodafone уточнили, що більше третини обладнання, розташованого на непідконтрольній Україні території Донбасу, знаходиться в неробочому стані.

Як заявив напередодні глава МЗС Павло Клімкін, російський мобільний монополіст на окупованому Донбасі почав витісняти українських операторів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: