У Збройних силах України виявили вже 41 випадок коронавірусу

У Збройних силах України виявили вже 41 випадок коронавірусу
Кількість військовослужбовців у яких закінчується ізоляція у найближчих три доби – 33 особи

За минулу добу зареєстровано два нових випадки захворювання

У Збройних силах України хворіє 41 особа на гостру респіраторну хворобу Covid-19.

Про це повідомляє Командування Медичних сил.

«Станом на 07.00 10 травня в Збройних силах України хворіє 41 особа на гостру респіраторну хворобу Covid-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, одужало 54 особи та 2 летальних випадки. На ізоляції (в тому числі самоізоляція) – 311 осіб. Кількість військовослужбовців у яких закінчується ізоляція у найближчих три доби – 33 особи», – йдеться у повідомленні.

За минулу добу зареєстровано два нових випадки захворювання на Covid-19. Хворі (один військовослужбовець Криворізького гарнізону та один працівник ЗСУ Вінницького гарнізону) лікуються вдома під наглядом медичної служби. Стан задовільний. Симптоми захворювання відсутні.

Нагадаємо, станом на 7:00 9 травня в Збройних Силах України хворіє 40 осіб на гостру респіраторну хворобу Covid-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, одужали 53 особи та 2 летальних випадки.

Як повідомлялося, станом на 10 травня в Україні кількість людей, які захворіли коронавірусом Covid-19, від початку пандемії – 15 232 особи. За попередню добу від коронавірусу вилікувалася 151 особа.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: