Удар по бурових платформах у Чорному морі: одна з вишок повністю обвалилася

Удар по бурових платформах у Чорному морі: одна з вишок повністю обвалилася
ЗСУ вдарили по бурових платформах «Чорноморнафтогазу»

скрін з відео

Опори вишки «Таврида» не витримали вибуху

Українські військові сьогодні завдали ракетного удару по бурових вишках «Петро Годованець» і «Україна», які 2014 року захопили російські окупанти. Про наслідки повідомив telegram «Збройні сили України. Війна з окупантами».

«Результат роботи ЗСУ по вишкам. Опори вишки «Таврида» не витримали вибуху, внаслідок чого вона обвалилися. Точно в ціль», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні ЗСУ завдали ракетного удару по бурових вишках «Петро Годованець» і «Україна», які 2014 року захопили російські окупанти. Під час удару на них знаходились 109 осіб.

Росія в свою чергу заявила, що «атака на вежі «Чорноморнафтогазу» розв'язала РФ руки». І найближчим часом будуть завдані удари у відповідь по центрах ухвалення рішень.

Варто нагадати, що у 2014 році Росія захопила так звані «вишки Бойка» – бурові платформи в 100 кмвід Одеси і 150 км від Криму. Крім газовидобутку, окупанти також використовували їх для спостереження за надводною обстановкою за допомогою радіотехнічної розвідки.

До слова, триває 117-та доба повномасштабної війни Росії проти України. Противник продовжує зосереджувати основні зусилля на Сєвєродонецькому та Бахмутському напрямках і намагається просунутися на Слов’янському напрямку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: