В окупованому Криму знову перебої зі світлом

В окупованому Криму знову перебої зі світлом

Електрика пропала вранці 12 листопада у чотирьох населених пунктах

У чотирьох населених пунктах в трьох районах окупованого Криму через пошкодження мереж відсутнє електропостачання. Про це повідомляє близьке до окупаційної влади півострова агентство «Кримінформ» з посиланням на підприємство «Крименерго».

За даними енергетиків, пише видання, електрика пропала вранці 12 листопада в селах Федорівка (Роздольненський район), Радгоспне (Красноперекопський район), Привітне і Зеленогір’я (Алушта). Енергетики ведуть пошук пошкоджень.

Раніше в «Крименерго» попередили жителів півострова про планові відключення світла в листопаді.

У червні 2018 року Міністерство енергетики Росії повідомило, що будівельні роботи на Севастопольській і Сімферопольській електростанціях в окупованому Криму «в цілому завершені».

В окупованому Криму, незважаючи на запуск четвертої нитки російського енергомосту навесні 2016 року, тривають відключення світла. З грудня 2015 року в Крим перестала надходити електроенергія з материкової України через пошкодження електроопори в Херсонській області. Зараз Крим забезпечується за рахунок власної генерації, генераторних установок з Росії і по енергомосту з Кубані.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: