В Україні скасовано масштабну повітряну тривогу

В Україні скасовано масштабну повітряну тривогу
фото з відкритих джерел

Повітряна тривога лунала понад п'ять годин

У місті Київ та низці областей після 23:00 лунали сирени повітряної тривоги. Моніторингові канали повідомляли про зліт ворожих БпЛА з півночі в бік Києва та західних областей. 

Після 04:33 по всій Україні почалися відбої повітряної тривоги. Станом на зараз небезпека лишається в Луганській області та Криму. На Нікопольщині триває загроза артилерійського обстрілу.

Мапа тривог зараз виглядає так:

В Україні скасовано масштабну повітряну тривогу фото 1

Нагадаємо, що під час масштабної повітряної тривоги, за повідомленнями влади, працювала ППО на Київщині, Чернігівщині та Житомирщині. Українські військові підтвердили збиття трьох «шахедів» на півночі. У Хмельницькому пролунали три вибухи

Мапа повітряних тривог виглядала так:

В Україні скасовано масштабну повітряну тривогу фото 2

До слова, завершилася 368-а доба російського широкомасштабного вторгнення. Упродовж доби противник завдав 11 авіаційних ударів та здійснив 17 обстрілів з реактивних систем залпового вогню, зокрема, по цивільній інфраструктурі міста Херсон та вздовж усієї лінії фронту на Донеччині. Є пошкодження житлових цивільних приватних та багатоквартирних будинків, є жертви серед цивільного населення. Рівень загрози завдання росією ракетних ударів залишається високим по всій території України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: