Весняні підтоплення: дорога Київ-Харків місцями перетворилася на «акватрасу»

Весняні підтоплення: дорога Київ-Харків місцями перетворилася на «акватрасу»
Траса Київ-Харків

Водії жартують, що в районі 177-го кілометру «без позашляховика і купального костюма не обійтися»

У Полтавській області, на ділянці траси Київ-Харків, сталося підтоплення. Машинам доводиться їхати по воді.  Про це повідомили у співтоваристві «Київ оперативний», опублікувавши відповідне відео.

«Спеціально для тих, хто зібрався їхати по трасі Київ-Харків. Будьте дуже обережні у районі 177-го кілометру. У деяких місцях без позашляховика і купального костюма не обійтися», - йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялося, що у Сумській області весняна повінь підтопила  частину міста  Охтирка. Перші повідомлення про повінь стали надходити до чергової частини охтирської поліції  відразу після першої години ночі. За словами  людей, вода піднялась майже на метр, були підтоплені будинки та господарські приміщення.

Працівники поліції на плавзасобах, разом з рятувальниками,  патрулюють вулиці,  збирають з підтоплених осель  людей, хто не зміг самостійно покинути район лиха. Потерпілих приймає міська лікарня, також їх доправляють до місцевого готелю та  будівлі міськвиконкому. На місці події, крім поліції, працюють  бригади МНС, «швидкої допомоги» та міськвиконкому.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: