У Херсоні загинув водій «міністерки соцполітики», колаборанти відреагували сміхом (відео)

У Херсоні загинув водій «міністерки соцполітики», колаборанти відреагували сміхом (відео)
Алла Бархатнова є громадянкою Росії
фото скріншот відео

Соцмережі зауважили не зовсім адекватну поведінку супутниці Бархатнової

У тимчасово окупованому Херсоні сьогодні пролунали вибухи. Унаслідок вибуху загинув водій так званої «міністерки соцполітики» окупаційної адміністрації Алли Бархатнової. Про це колаборантка особисто повідомила, записавши особисте звернення.

«Сьогодні загинув мій водій Іван Кравченко. Іван, а також усі люди Херсону повинні знати, що за кожну людину, яка загинула на цій землі ми помстимося. Ми будемо продовжувати роботу, якби нам не було тяжко та важко. Нам також страшно, але ми сюди приїхали для того, щоб тут також була Росія. І Росія тут буде ціною життя», – констатувала окупантка.

Водночас соцмережі зауважили не зовсім адекватну поведінку супутниці Бархатнової. Вона ледве стримувала сміх, слухаючи «міністерку соцполітики». 

Бархатнова стала колабораціоністкою ще з початку війни на території Донбасу. Ще тоді Бархатнова допомагала окупантам організувати «референдум» у Дружківці.

Після цього Бархатнова отримала роботу в так званому «міністерстві праці й соціальної політики» «ДНР». Через деякий час вона обралась до фейкового парламенту терористичної «республіки».

Як повідомлялося, сьогодні зранку, 16 вересня, у тимчасово окупованому Херсоні пролунали вибухи.

Нагадаємо, унаслідок вибуху у центрі тимчасово окупованого Луганська ліквідовано фейкового «генпрокурора ЛНР» Сергія Горенка.

Згодом стало відомо, що унаслідок вибуху у так званій будівлі генпрокуратури у тимчасово окупованому Луганську загинула заступниця генпрокурора «ЛНР» Катерина Стегленко. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: