Вітала окупацію Криму, а тепер прочитає лекцію в Києві. Відомий забудовник везе до України Хакамаду

Вітала окупацію Криму, а тепер прочитає лекцію в Києві. Відомий забудовник везе до України Хакамаду
Ірина Хакамада

Хакамада, яка не вважає, що Росія повинна повернути Україні Крим, їде вчити українців, як жити

Російська політикиня Ірина Хакамада, яка позитивно відреагувала на окупацію Криму, збирається 27 лютого прочитати лекцію в Києві на форумі «DreamBig». Згідно з інформацією на сайті форума, на своїх майстер-класах Хакамада розповідає про те, як бути «щасливим, успішним і вільним».

«Ірина Хакамада - self-made woman, яка пройшла свій шлях пошуку себе, відбулася в бізнесі, політиці і прийшла до того, що допомагає іншим людям знаходити свій внутрішній баланс в хаотичному світі. Ірина є автором бестселера «Дао Життя», а також книг «Success в большом городе», «В передчутті себе: від іміджу до стилю», «Sex у великій політиці», - йдеться на сайті заходу.

Нагадаємо, навесні 2014 року Хакамада відверто привітала Володимира Путіна із захопленням Криму. 

«Крим завжди потребував російської самоідентифікації. Я часто бувала у Криму. Навіть у ті спокійні часи, коли там були то «сині», то «памаранчеві», Крим особливо ніхто не чіпав. Але вони (мешканці півострова) завжди хотіли бути у Росії. Як вже відбулося, так відбулося, але ви – переможець. Ви дійсно провели супер операцію без єдиного пострілу. Я вас вітаю з тим, що сьогодні ви чесно сказали, що «зелені чоловічки» - це наші мирні наші військові, які захищали російських людей. Дуже важливо публічно говорити про такі речі, щоби не було потім ніде спекуляцій…» - казала Хакамада.

У 2017 році, відповідаючи на запитання, чи не потрібно Росії повертати крадений Крим, Ірина Хакамада сказала: «Немає правового світу – це міф європейський» і порадила Україні взяти компенсацію за анексований півострів.

Організатор форуму, який покликав Хакамаду у Київ – відомий забудовник Артур Мхітарян, засновник девелоперської компанії Taryan Group, в яку входить одна з найбільших приватних будівельних компаній Києва «Познякижитлобуд»; син колишнього члена фракції Партії регіонів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: