За добу десятки бойових зіткнень. ЗСУ відзвітували про ситуацію в Бахмуті

За добу десятки бойових зіткнень. ЗСУ відзвітували про ситуацію в Бахмуті
ЗСУ завдають ворогу поблизу Бахмута великих втрат
фото ілюстративне

В'їхати в Бахмут і виїхати можуть усі, у кого є потреба, але з дотриманням заходів безпеки

Поблизу Бахмута Донецької області точаться жорсткі бої, російські окупанти зазнають втрат. Про це розповів представник східного угруповання ЗСУ Сергій Череватий в ефірі телемарафону.

«Бахмут – тривають жорсткі бої. Ворог втрачає щодобово загиблими та пораненими багато військовослужбовців. 119 лише за цю добу було вбито, 163 поранено. 103 обстріли здійснив ворог на бахмутському відрізку фронту з різних типів артилерії, реактивних систем залпового вогню. Загалом, 25 бойових зіткнень сталося», – повідомив він.

Череватий розповів, що в'їхати в Бахмут і виїхати можуть усі, у кого є потреба, але з дотриманням заходів безпеки.

«Враховуючи, що це зона найактивніших бойових дій, зосередження основного удару ворога, українська держава, українська влада робить усе для безпеки своїх та іноземних громадян. Тому туди можна в'їхати тим, хто має потребу, в тому числі – журналістам і волонтерам. Просто потрібно пройти процедуру, всі подробиці на сайті Донецької обласної військової адміністрації. Збройні сили, сили оборони працюють пліч-о-пліч із ними і робиться це для того, щоб висвітлювати ситуацію там, просто з дотриманням усіх правил максимальної безпеки, щоб не наражати людей на ризик», – додав представник ЗСУ.

Раніше аналітики ISW роз’яснили для чого Україна утримує Бахмут.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: