Зеленський нагородив сімох працівників НАБУ орденами й медалями

Зеленський нагородив сімох працівників НАБУ орденами й медалями
Володимир Зеленський подякував працівникам НАБУ за службу
фото: пресслужба президента України

Працівники НАБУ отримали нагороди за боротьбу з окупантами

Президент України Володимир Зеленський вручив державні нагороди працівникам Національного антикорупційного бюро України, які відзначилися в боротьбі з російськими окупантами. Про це повідомляє пресслужба глави держави.

«Для мене честь відзначити вашу відвагу. Я детально знайомився з тим, що кожен і кожна з вас робили з першого дня повномасштабного вторгнення Російської Федерації на нашу українську землю. Хочу подякувати вам за вашу службу, за ваш подвиг», – сказав Зеленський.

Він зазначив, що після початку війни багато працівників правоохоронних органів продемонстрували справжню мужність і відданість Батьківщині.

За особисту мужність, самовіддані дії, виявлені в захисті державного суверенітету й територіальної цілісності України, зразкове виконання службового обов’язку Зеленський нагородив сімох працівників НАБУ орденами й медалями.

Від початку повномасштабного російського вторгнення в Україну чимало працівників НАБУ налагодили та забезпечили обмін інформацією щодо місць утримання й катування українських захисників, встановлення дислокації та переміщення ворожих військ, а також викриття й затримання колаборантів.

Діяльність детективів НАБУ неодноразово рятувала воїнів від потрапляння у ворожі засідки під час наступу окупанта на Київ. Працівники НАБУ, які залишилися у своїх домівках на окупованих тоді територіях Київської області, налагодили зв’язок зі Збройними силами України й активно допомагали українським захисникам у знищенні ворога.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: