Путін нагородив бригаду, яка влаштувала різанину в Бучі

Путін нагородив бригаду, яка влаштувала різанину в Бучі
Неймовірний цинізм рашистів: у РФ нелюдів хвалять за звірства, вчинені щодо мирних людей…
фото з відкритих джерел

«За масовий героїзм, стійкість та мужність» – рашисти так описали воєнні злочини, вчинені на Київщині

64-а мотострілецька бригада 35-тої загальновійськової армії РФ (Хабаровський край), яка влаштувала різанину в Бучі, тепер має почесне звання. Путін присвоїв їй звання «гвардійська». Про це пише «Наша Ніва».

«За масовий героїзм, стійкість та мужність», – такими словами в указі Путіна описані люди, які вбивали мирних жителів, ґвалтували жінок і дітей, знущалися та мародерили.

Нагадаємо, українські спецслужби повідомляли, що у Буча на Київщині перебували військові 64-тої окремої мотострілецької бригади (Хабаровський край).

Раніше також радник голови Офісу президента Олексій Арестович оприлюднив список військових частин та підрозділів збройних сил РФ та Росгвардії, які вчинили військові злочини в на Київщині в Бучі, Гостомелі, Ірпені.

Згодом волонтери знайшли дані командира рашистів, що коїли звірства в Бучі. Ним виявивися підполковник Омуреков Азатбек Асанбекович.

Також повідомлялося, що військових російської армії, які чинили звірства в Бучі, знову повертають в Україну. 64-та мотострілецька бригада 35-тої загальновійськової армії РФ, військовослужбовці якої чинили масові вбивства та катування мирного населення в Бучі, буде повернута на територію України.

Російське командування не проводитиме ротацію особового складу в цьому підрозділі та знову кидає його на передову.

Тим часом Міноборони України повідомляє, що іще одна мета швидкого повернення 64-ї бригади на територію України – швидка «утилізація» непотрібних свідків. Тобто, передислокація на таку ділянку фронту, де у них не буде шансів залишитися живими, щоб унеможливити надання свідчень у майбутніх судах.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: