Зеленський пояснив, чому доведеться домовлятися з росіянами, хоч вони кати і вбивці

Зеленський пояснив, чому доведеться домовлятися з росіянами, хоч вони кати і вбивці
Будь-яка війна повинна закінчитися миром, вважає Зеленський
фото: president.gov.ua

Глава держави зауважив, що ми повинні боротися заради життя

Президент України Володимир Зеленський дав інтерв’ю для APNews. Він, зокрема, пояснив, чому не варто полишати дипломатичних спроб завершити війну. Хоча говорити, а тим паче домовлятися із убивцями, складно.

Зеленський зауважив, що розуміє – є люди, котрі втратили на війні дітей, близьких. Це велика рана та трагедія, і таких українців навряд чи задовольнить мир на будь-яких умовах.

«Але ми повинні розуміти, що будь-яка війна повинна закінчитися миром. Навіть там, де мільйони жертв, усе приходить до миру», – сказав президент.

Глава держави зауважив, що ми повинні боротися заради життя.

«Ти не можеш боротися заради пилу, коли вже нічого немає, немає людей. І тому важливо зупинити цю війну, складно, емоційно складно, з точки зору бажання, ніхто не хоче домовлятися з людьми, які катували народ. І це зрозуміло. Але ми повинні не втрачати можливості, якщо вони у нас будуть, на дипломатичне рішення цього питання. Ми не можемо собі дозволити вирішувати за мільйони людей, які хочуть зупинити війну. Вирішувати за них і казати: «ні, ми не готові говорити, тому що це вбивці», – пояснив свою думку Зеленський.

Раніше користувачі соцмережі розібрали лук президента України Володимира Зеленського, у якому він зустрівся з британським прем’єром Борисом Джонсоном у Києві 9 квітня.

Нагадаємо, в Києві відбулася зустріч прем'єр-міністра Великої Британії Бориса Джонсона з президентом України Володимиром Зеленським. Згодом Зеленський та Джонсон прогулялися центром Києва. Пд час прогулянки до них підійшла перехожа та подарувала керамічних півників, які стали символом стійкості українців.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: